top of page
DSC00441.jpg

Om oss

Nordlysbyen Eiendom er et lokaleid eiendomsselskap, som i dag forvalter en portefølje på om lag 50.000 kvm. Eiendommene er i hovedsak fordelt på ulike næringsbygg som inneholder alt fra kontorer til både offentlige- og private aktører, hotell, service, servering, frisører, lager og parkering. I tillegg har vi noen boliger i porteføljen, samt utvikler prosjekter som også inkluderer nye boliger for salg og utleie. Satsningsområdet er i Nord-Norge, med hovedfokus i Alta.

 

Vi ønsker å være en positiv næringsaktør som bidrar med bærekraftig vekst og utvikling i våre satsningsområder. Målet er å være en foretrukket utleier og forvalter av næringseiendom.


Per idag er vi 13 ansatte, og innehar alle funksjoner for forvaltning av eiendommene med beliggenhet i Alta;  leieavtaler, oppfølging, fakturering, samt drift- og vedlikehold.

Driftsteamet håndterer alt som omhandler daglig drift av eiendommene, teknisk- og løpende vedlikeholdsoppgaver. Tilleggstjenester eller bistand kan også avtales.

 

Arbeidsområdene i eiendomsbransjen er tverrfaglig og allsidig, med behov for ulike fagkompetanser og samhandling på tvers av områdene. Nordlysbyen Eiendom er i kontinuerlig vekst, og stadig på jakt etter nye leietakere, prosjekter, samarbeidspartnere eller dyktige- og engasjerte medarbeidere som kan være med på laget for å utvikle selskapet videre.

«Sammen for byen» er vårt motto og kjerneverdi, som står for at vi ønsker å være en pådriver for positiv utvikling og bærekraftig vekst i lokalområdene, som igjen bidrar til positive ringvirkninger for folkene som bor og oppholder seg her

wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-ensfarget-hvit.png

Sammen for byen

Kontakt

post@nordlysbyeneiendom.no

Tlf.: 784 03 800

Løkkeveien 19, 9510 Alta

Finn oss på

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page