Bilde oversikt.jpg

JOBBE I NORDLYSBYEN EIENDOM?

Vi er i vekst og søker flere ambisiøse mennesker som kan være med å dra selskapet videre i riktig retning. Hos oss vil du ha store påvirkningsmuligheter både for innholdet i arbeidshverdagen og innenfor de områdene du jobber med. Se mer om våre aktuelle stillinger nedenfor.

 

Er du en relasjonsbygger som liker å samhandle og finne løsninger for kunder ? Liker du i tillegg å samarbeide med ulike fagområder, så kan dette være jobben for deg

Bilde 3.jpg

Søknadsfrist: 2. januar 2022

Vi søker en person som skal bidra til oppfølging og utleie av eksisterende eiendomsportefølje, samt til utvikling og vekst av denne. Stillingen er nyopprettet og vil legges inn i teamet som jobber med med utleie og marked. Som igjen jobber tett sammen med øvrige støttefunksjoner i selskapet for å ta vare på eksisterende kunder og utvikle eiendomsmassen videre til framtidens kundebehov. Målet er at vi gjennom vårt relasjons- og markedsarbeid, skal ta vare på eksisterende og tilføre nye kundeforhold.

 
Bilde 16.jpg

KARRIERE

Ønsker du å jobbe i Nordlysbyen Eiendom?

Vi er alltid interessert i engasjerte mennesker som kan være med å løfte selskapet videre i en positiv retning. Legg inn en åpen søknad i skjemaet nedenfor og legg ved din CV. Eller så kan du sende oss en mail på post@nordlysbyeneiendom.no. Vi vil kontakte deg og følge opp din søknad når vi får tid.

arrow&v

Takk for innsendingen din!