Bilde oversikt.jpg

JOBBE I NORDLYSBYEN EIENDOM?

Vi er i vekst og søker flere ambisiøse mennesker som kan være med å dra selskapet videre i riktig retning. Hos oss vil du ha store påvirkningsmuligheter både for innholdet i arbeidshverdagen og innenfor de områdene du jobber med. Se mer om våre aktuelle stillinger nedenfor.

 

LEDIGE STILLINGER - PROSJEKTAVDELING

Kan du tenke deg å jobbe med eiendomsutvikling?
Vi har mange nye byggeprosjekter på gang og søker nye mennesker som kan være med å utvikle selskapet videre.

Bilde 13.jpg

Vi søker leder til prosjektteamet, med overordnet ansvar for alle nybygg og utviklingsprosjekter i selskapet. Leder vil jobbe tett sammen med daglig leder, samt ha det faglige ansvaret for prosjektledere i selskapet. Vi ønsker at du har store ambisjoner for stillingen og at vi sammen skal utvikle eiendomsporteføljen og bygge selskapet videre. Du vil i stor grad definere innholdet i stillingen og arbeidshverdagen.

Vi søker prosjektleder til selskapet med ansvar for utvikling av eksisterende eiendomsportefølje og nybygg, samt oppfølging av entreprenør på egne byggeprosjekter. Prosjektleder vil og jobbe tett sammen med leder, driftsteamet og øvrige støttefunksjoner i administrasjonen. Vi ønsker at du har store ambisjoner for stillingen og at vi sammen skal utvikle eiendomsporteføljen og bygge selskapet videre. Du vil i stor grad definere innholdet i stillingen og arbeidshverdagen.

AX9I7899.jpg
 

Vi søker byggdrifter til vårt driftsteam, som har ansvaret for drift og vedlikehold av eiendomsporteføljen. Byggdrifter vil arbeide tett med driftsansvarlig om rutiner, planer og prioriteringer for trygge, kostnadseffektive og attraktive bygg . Vi ønsker at du har store ambisjoner for stillingen og at vi sammen skal utvikle eiendomsporteføljen og selskapet videre. Du vil definere innholdet i stillingen og arbeidshverdagen nærmere sammen med driftsleder.


Video produsert av: Mediaveien

 
Bilde 16.jpg

KARRIERE

Ønsker du å jobbe i Nordlysbyen Eiendom?

Vi er alltid interessert i engasjerte mennesker som kan være med å løfte selskapet videre i en positiv retning. Legg inn en åpen søknad i skjemaet nedenfor og legg ved din CV. Eller så kan du sende oss en mail på post@nordlysbyeneiendom.no. Vi vil kontakte deg og følge opp din søknad når vi får tid.

arrow&v

Takk for innsendingen din!