top of page

Ansatte

Jonas Haugen

  Daglig leder

 

  Vidar Hågensen
Administrativ leder

         Håvard Nome

  Marked og salgsansvarlig

Harald Bjørnsen

  Økonomisjef

      Jeanette Kjølås

Autorisert regnskapsfører

     Mia Parken

Eiendomsforvalter

           Sondre Andersen

                Merkevare

       Henning Bek

Leder Prosjektavdeling

Johann Eivind Eira
   Prosjektleder

Benedicte Opgård Hågensen

    Prosjektleder

Runar Hansen

 Prosjektleder

Sture Sigvaldsen

    Driftsleder

Mats Rydningen

    Byggdrifter

Erik Nikolai Myreng

      Byggdrifter

Joel Kristian Halvorsen

        Byggdrifter

     Rune Solheim                    Byggdrifter

OM OSS

Nordlysbyen Eiendom er et lokaleid eiendomsselskap og forvalter en eiendomsportefølje på omlag 40.000 kvm næringseiendom. Eiendommene er i dag fordelt på næringsbygg innenfor ulike bransjer og type lokaler. Porteføljen inneholder kontorer, kjøpesenter, frisører, treningssenter, lager, parkering mm. I tillegg utvikles leiligheter og boliger for salg

 

Eiendomsselskapet har et strategisk satsingsområde for hele Nord-Norge hvor hovedfokus nå er Alta i Finnmark. 

 

Vi i Nordlysbyen Eiendom har som mål om å bli en foretrukket utleier og har ambisjoner med å bidra til vekst og bærekraftig næringsutvikling i våre nærområder. Selskapet er i kontinuerlig vekst og er stadig på jakt etter nye prosjekter, leietakere, samarbeidspartnere eller dyktige mennesker som kan være med å utvikle selskapet videre.Vi er i dag 16 ansatte som jobber i eiendomsselskapet, og er i kontinuerlig vekst. Vi jobber med 

daglig oppfølging og forvaltning av eiendommene og leietakere, med alt fra økonomisk og regnskapsmessig forvaltning, til drift -og vedlikehold av eiendommene og leielokalene.


Arbeidsområdene i eiendomsbransjen er tverrfaglig og allsidig, og det er behov for mange ulike fagkompetanser. Derfor stilles det høye krav til samhandling og effektiv kommunikasjon på tvers av ressursene man har til rådighet.

 

Nordlysbyen Eiendom er et selskap i kontinuerlig utvikling. Vi er stadig på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å skape noe og være med å bidra til næringsutvikling i våre satsningsområder. Ved å jobbe i selskapet vil det gi store muligheter for å utvikle seg selv og selskapet i en positiv retning, som bidrar til ringvirkninger i lokalområdene vi er en del av. Vårt motto er "Sammen for byen". Som går ut på at vi ønsker å være en pådriver for positiv utvikling og bærekraftig vekst i våre satsingsområder. 

Bilde 16.jpg

KARRIERE

Ønsker du å jobbe i Nordlysbyen Eiendom?

Vi er alltid interessert i engasjerte mennesker som kan være med å løfte selskapet videre i en positiv retning. Legg inn en åpen søknad i skjemaet nedenfor og legg ved din CV. Eller så kan du sende oss en mail på post@nordlysbyeneiendom.no. Vi vil kontakte deg og følge opp din søknad når vi får tid.

arrow&v

Takk for innsendingen din!

bottom of page