NORDLYSBYEN EIENDOM AS

Nordlysbyen Eiendom er et eiendomsselskap og forvalter en eiendomsportefølje på omlag 22 000 kvm. Næringseiendommene er i dag fordelt på 8 næringsbygg innenfor ulike bransjer og type lokaler. Det er blant annet kontorlokaler, kjøpesenter, varehandel, frisørsalonger, treningssenter og statlige etater. Eiendomsselskapet har et strategisk satsingsområde i Nord-Norge hvor hovedfokus nå er Alta i Finnmark. 


Vi i Nordlysbyen Eiendom har som mål om å bli en foretrukket utleier og har ambisjoner med å bidra med vekst og bærekraftig næringsutvikling i våre nærområder. Selskapet er i kontinuerlig vekst og er stadig på jakt etter nye prosjekter, leietakere og dyktige mennesker som kan være med å utvikle selskapet videre.

 

OM OSS

Hva er Nordlysbyen Eiendom og hvem er vi?

Vi er i dag 5 ansatte som jobber i eiendomsselskapet Nordlysbyen Eiendom AS. Vi jobber med 

daglig oppfølging og forvaltning av eiendommene og leietakere. Arbeidsområdene i eiendomsbransjen er tverrfaglig og allsidig, og det er behov for mange ulike fagkompetanser. Derfor stilles det høye krav til samhandling og effektiv kommunikasjon på tvers av ressursene man har til rådighet.


Nordlysbyen Eiendom er et selskap i kontinuerlig utvikling og stadig på jakt etter dyktige mennesker som vil være med på eiendom og næringsutvikling i våre lokalområder. Her får man mulighet til å utvikle seg selv og selskapet i en positiv retning, som bidrar til ringvirkninger i lokalområdene vi er en del av. Vårt motto er "Sammen for byen" og vi ønsker å være en pådriver for positiv utvikling og bærekraftig vekst i våre satsingsområder. 

 

TEAMET

Bli kjent med oss

Bilde 17.jpg

JONAS HAUGEN

Daglig leder

Styreleder, eier og gründer av Nordlysbyen Eiendom. Jonas er en engasjert bedriftsleder og har et brennende lidenskap for å skape nye og utvikle eksisterende selskaper med potensiale for verdiskapning og vekst.  


Det hele startet med IsoPro AS i 2011 der Jonas var daglig leder til han solgte seg ut i 2015. Senere samme år kjøpte han sin første eiendom i Alta sentrum som i 2017 ble en del av porteføljen til Nordlysbyen Eiendom AS. Jonas er i dag styreleder og har det overordnede lederansvaret for daglig drift og strategiske beslutninger.

Ved siden av sitt engasjement i Nordlysbyen Eiendom er Jonas eier av flere andre driftselskaper, blant annet Lyngen Plast AS, Arctic Biopro, samt Aparts AS. Våren 2019 ble også entreprenørselskapet 2Tal AS en del av Nordlysbyen Eiendom. 

Familiemannen har de senere årene blitt en over gjennomsnittet ivrig laksefisker og stortrives med å ta familien med på hytta i Bollo i helgene.

Kontakt info:

Jonas@innopro.no

959 08 855

Bilde 22.jpg

HÅVARD NOME

Business Controller

Håvard kom inn som et friskt pust i Nordlysbyen Eiendom i 2018 og er utdannet siviløkonom fra UiT Handelshøgskolen. Mastergraden innen økonomi og administrasjon ga en profilering innen bedriftsøkonomisk analyse samt kommunikasjon -og kvalitetsledelse. 

Håvard sine daglige arbeidsoppgaver er administrasjon og rapportering med hovedfokus på leieavtaler, samt oppfølging av leietakere for alle eiendomsselskapene i porteføljen. I tillegg fungerer Håvard som prosjektleder for leietakertilpasninger i lokaler og andre utviklingsprosjekter.

Ved siden av den daglige jobben er gutten fra Kaiskuru aktiv fotballspiller for Alta IF sitt herrelag i 2.divisjon. På fritiden er han glad i lage god mat, og drar gjerne på ski og fjellturer sammen med sin samboer. I tillegg er Håvard en sterk bidragsyter for NBE sitt sunne helse og livsstilsregime. 

Kontaktinfo: 

Haavard@innopro.no

980 38 737

Bilde 10.jpg

VIDAR HÅGENSEN

Administrativ Leder

Vidar er regnskapsfører og administrativt ansvarlig i Nordlysbyen Eiendom. Vidar er utdannet økonom og har over 25 års erfaring innen regnskapsføring og har vært arbeidskollega med Jonas siden oppstarten av IsoPro AS i 2011.

På fritiden er Aronnesværingen glad i natur og friluftsliv, og tar gjerne en jakt tur eller fjellfiske når muligheten byr seg.

Kontaktinfo:

Vidar@innopro.no

930 05 809

Bilde 8.jpg

JONNY OLSEN

Teknisk forvalter

Jonny er driftsansvarlig i Nordlysbyen Eiendom, og innehar det overordnede ansvaret for drift og vedlikehold av eiendommene i selskapet. 

Jonny innehar en teknisk utdanning som byggdrifter og har vært medlem i fagprøvenemnda i Finnmark Fylkeskommune for byggdrifterfaget siden 2016. Han er tidligere utdannet håndverker fra bygg og anleggsbransjen og har i tillegg erfaring fra Alta kommune som driftsleder/ansvarlig i Kommunale bygg.

Jonny er problemløser av rang og elsker utfordringer i arbeidshverdagen. 

Familiefaren til 4 er også en ekte Rafsbotning og liker å ta seg en tur med båten på fritiden, hvor sjø og fiske står høyt oppe på lista.

Kontaktinfo:

jonny@nordlysbyeneiendom.no

476 28 748