TEAMET

Bilde 3.jpg

JONAS HAUGEN

Daglig leder

Styreleder, eier og gründer av Nordlysbyen Eiendom. Jonas er en engasjert bedriftsleder og har et brennende lidenskap for å skape nye og utvikle eksisterende selskaper med potensiale for verdiskapning og vekst.  


Det hele startet med IsoPro AS i 2011 der Jonas var daglig leder til han solgte seg ut i 2015. Senere samme år kjøpte han sin første eiendom i Alta sentrum som i 2017 ble en del av porteføljen til Nordlysbyen Eiendom AS. Jonas er i dag styreleder og har det overordnede lederansvaret for daglig drift og strategiske beslutninger.

Ved siden av sitt engasjement i Nordlysbyen Eiendom er Jonas eier av flere andre driftselskaper, blant annet Lyngen Plast AS, Arctic Biopro, samt Aparts AS. Våren 2019 ble også entreprenørselskapet 2Tal AS en del av Nordlysbyen Eiendom. 

Familiemannen har de senere årene blitt en over gjennomsnittet ivrig laksefisker og stortrives med å ta familien med på hytta i Bollo i helgene.

Kontakt info:

Jonas@innopro.no

959 08 855

Bilde 13.jpg

VIDAR HÅGENSEN

Administrativ Leder

Vidar er regnskapsfører og administrativt ansvarlig i Nordlysbyen Eiendom. Vidar er utdannet økonom og har over 25 års erfaring innen regnskapsføring og har vært arbeidskollega med Jonas siden oppstarten av IsoPro AS i 2011.

På fritiden er Aronnesværingen glad i natur og friluftsliv, og tar gjerne en jakt tur eller fjellfiske når muligheten byr seg.

Kontaktinfo:

Vidar@innopro.no

930 05 809

Bilde 18.jpg

HÅVARD NOME

Marked -og Salgsansvarlig

Håvard kom inn som et friskt pust i Nordlysbyen Eiendom i 2018 og er utdannet siviløkonom fra UiT Handelshøgskolen. Mastergraden innen økonomi og administrasjon ga en profilering innen bedriftsøkonomisk analyse samt kommunikasjon -og kvalitetsledelse. 

Håvard sine daglige arbeidsoppgaver er administrasjon og rapportering med hovedfokus på leieavtaler, samt oppfølging av leietakere for alle eiendomsselskapene i porteføljen. I tillegg jobber Håvard sammen med driftsteamet på utviklingsprosjekter i nåværende og nye eiendomsprosjekter.

Ved siden av den daglige jobben er gutten fra Kaiskuru aktiv fotballspiller for Alta IF sitt herrelag i 2.divisjon. På fritiden er han glad i lage mat, og drar gjerne på ski og fjellturer sammen med sin samboer. I tillegg er Håvard en sterk bidragsyter for NBE sitt sunne helse og livsstilsregime. 

Kontaktinfo: 

Haavard@innopro.no

980 38 737

Bilde 4.jpg

Økonomisjef - Finance Manager

Harald startet i Nordlysbyen Eiendom i høsten 2019. Harald er utdannet siviløkonom og har opparbeidet lang erfaring fra mange solide selskaper som Harald har vært ansatt i økonomiske stillinger. 

Barduværingen innehar det økonomiske hovedansvaret i alle eiendoms -og driftsselskapene tilhørende morselskapet Innopro.

Kontaktinfo:

Harald@innopro.no

959 87 851

Bilde 11.jpg

JEANETTE KJØLÅS

Autorisert Regnskapsfører

Jeanette kom fra Accountor i 2019, og er autorisert regnskapsfører med utdannelse innen økonomi og administrasjon fra UiT Handelshøgskolen i Alta. 


Båtsfjordingen er også ei sprudlene dame som alltid har et smil på lur og alle på kontoret setter stor pris på.

Kontaktinfo: 

E-post: jeanette@nordlysbyeneiendom.no
Tlf: 48 25 61 38

Bilde 8.jpg

JOHANN EIVIND EIRA

Forvalter

Johann ble i juli 2020 ansatt som driftsleder i selskapet, men har gått over til å bli forvalter med fokus på teknisk drift og prosjektleder for de kommende utbyggingsprosjektene som selskapet jobber med. Johann fungere som teknisk tegner for prosjektene har bakgrunn fra prosjekter i entreprenørbransjen og som tømrer selv. 


Kontakt info til Johann:

941 15 511

johann@nordlysbyeneiendom.no

OM OSS

Nordlysbyen Eiendom er et lokaleid eiendomsselskap og forvalter en eiendomsportefølje på omlag 32.000 kvm næringseiendom. Eiendommene er i dag fordelt på næringsbygg innenfor ulike bransjer og type lokaler. Porteføljen inneholder kontorer, kjøpesenter, frisører, treningssenter, lager, parkering mm. I tillegg utvikles leiligheter og boliger for salg


Eiendomsselskapet har et strategisk satsingsområde for hele Nord-Norge hvor hovedfokus nå er Alta i Finnmark. 


Vi i Nordlysbyen Eiendom har som mål om å bli en foretrukket utleier og har ambisjoner med å bidra til vekst og bærekraftig næringsutvikling i våre nærområder. Selskapet er i kontinuerlig vekst og er stadig på jakt etter nye prosjekter, leietakere, samarbeidspartnere eller dyktige mennesker som kan være med å utvikle selskapet videre.Vi er i dag 15 ansatte som jobber i eiendomsselskapet, og er i kontinuerlig vekst. Vi jobber med 

daglig oppfølging og forvaltning av eiendommene og leietakere, med alt fra økonomisk og regnskapsmessig forvaltning, til drift -og vedlikehold av eiendommene og leielokalene.


Arbeidsområdene i eiendomsbransjen er tverrfaglig og allsidig, og det er behov for mange ulike fagkompetanser. Derfor stilles det høye krav til samhandling og effektiv kommunikasjon på tvers av ressursene man har til rådighet.


Nordlysbyen Eiendom er et selskap i kontinuerlig utvikling. Vi er stadig på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å skape noe og være med å bidra til næringsutvikling i våre satsningsområder. Ved å jobbe i selskapet vil det gi store muligheter for å utvikle seg selv og selskapet i en positiv retning, som bidrar til ringvirkninger i lokalområdene vi er en del av. Vårt motto er "Sammen for byen". Som går ut på at vi ønsker å være en pådriver for positiv utvikling og bærekraftig vekst i våre satsingsområder. 

Bilde 16.jpg

KARRIERE

Ønsker du å jobbe i Nordlysbyen Eiendom?

Vi er alltid interessert i engasjerte mennesker som kan være med å løfte selskapet videre i en positiv retning. Legg inn en åpen søknad i skjemaet nedenfor og legg ved din CV. Eller så kan du sende oss en mail på post@nordlysbyeneiendom.no. Vi vil kontakte deg og følge opp din søknad når vi får tid.

arrow&v

Takk for innsendingen din!