top of page

B8: Atea gjør seg klare for Altas nye BREEAM-bygg
Atea er klare for B8! Snart skal et av Norges ledende IT-selskap med et heldekkende tilbud av rådgivning, utvikling, drift, vedlikehold, produkter og tjenester, fortsette å bygge Norge med IT fra det som blir Alta sentrums nyeste praktbygg. 


Atea velger å etablere seg i det som blir Altas nyeste næringsbygg. B8 blir et moderne og bærekraftig bygg for både næringsliv og boliger. B8, som planlegges med seks etasjer, ligger i skrivende stund an til å bli et knutepunkt for kompetansebedrifter fra ulike segmenter. Ferdigstillelse av næringsdelen er satt til første halvår 2026.illustrasjonsfoto


En av de mest fremtredende egenskapene ved B8 er fokuset på bærekraft. Bygget er planlagt for å få BREEAM-sertifisering på nivå ‘Very Good’, en prestisjetung standard som bekrefter miljøvennligheten og energieffektiviteten. BREEAM er verdens eldste (1990) og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. Hovedenergikilden vil være fjernvarme, og næringsseksjonen skal bli klassifisert som energiklasse B grønn. Dette gjør bygget til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å bidra til et grønnere miljø. Dermed er B8 og Atea, som flere ganger har blitt kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper, en perfekt match.


Lokalisering på B8 vil gi Atea muligheten til et solid grunnlag for videre vekst og utvikling, med sine fremtidsrettede løsninger og sentrale beliggenhet. Vi gleder oss til fortsettelsen!


36 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page