top of page

B8: KPMG er klare for toppmoderne lokaler
Etter å ha vært inne som en av de første kontaktene til Nordlysbyen Eiendom rundt lokaler på B8, er vi endelig klare for å dele nyheten om at KPMG flytter til nye- og toppmoderne lokaler på Alta sentrum.


Revisjons- og rådgivingsselskapet KPMG, som leverer tjenester innenfor forretningsområdene revisjon, rådgivning, skatt, avgift og advokattjenester, har lenge vært klare for nybygget B8. Kontrakten mellom partene ble signert allerede tilbake i 2022, etter en svært god samarbeidsprosess. Frem til deres nye lokaler er klare, har Nordlysbyen Eiendom kunnet tilby KPMG en fleksibel avtale på midlertidige lokaler. En slik fleksibilitet er en av de positive følgene av å flytte internt i Nordlysbyen Eiendoms portefølje.

illustrasjonsfoto


Får panoramautsikt mot katedralen og parken


B8 vil bli et toppmoderne næringsbygg til Alta sentrum. Med en flott og meget sentral plassering, vil B8 huse både næringsvirksomhet og boliger, og skape en dynamisk atmosfære for både bedrifter og privatpersoner. B8 ligger an til å bli et viktig knutepunkt for både lokalt næringsliv og anerkjente landsdekkende bedrifter. For KPMG betyr dette en unik mulighet til å være tett på samhandlingen og aktiviteten i Altas næringsliv, med enkel tilgang til både kunder og samarbeidspartnere.


Et av de mest bemerkelsesverdige trekkene ved B8 er de store vindusflatene som gir en panoramautsikt videre inn mot sentrum. Fra kontorene kan de ansatte nyte den fantastiske utsikten mot Nordlyskatedralen og den flotte parken rundt. Dette er noe vi er sikre på at vil bidra til en inspirerende arbeidsplass. Den naturlige belysningen som strømmer inn gjennom de store vinduene, vil også bidra til å skape et lyst og innbydende miljø for de ansatte.


Flyttingen til B8 markerer et viktig steg for KPMG i Alta og Finnmark. Med nye, toppmoderne lokaler og en beliggenhet som fremmer vekst og samarbeid, er KPMG godt rustet for fremtiden.

75 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page