top of page

Nordlysbyen Eiendom - Sammen for byen

NBE er stolt støttespiller av byen og lokalsamfunnet.


Vi i Nordlysbyen Eiendom fokuserer mye på å skape en levende og inkluderende by. Vi er dypt forankret i vår filosofi og slagord “Sammen for byen”. For oss handler “Sammen for byen” om å gi tilbake til byen vår, og vi gjør dette blant annet gjennom en bred sponsing av både idrett og kultur.


Vårt konsept, "Sammen for byen", fordeler sponsormidler til alle byens idrettslag. Noe som gir barn og unge muligheten til å delta i sunne og positive aktiviteter i hele Alta. Uansett hvilken idrettsgren det gjelder, er vårt mål å støtte og fremme aktivitet og fellesskap blant barn og unge i Alta. Om det er fotball for Alta IF, Kaiskuru IL eller Rafsbotn IL, håndball for IL Frea eller Bossekop UL, langrenn for Tverrelvdalen IL, sykling for Nerskogen IL, volleyball for Alta Volleyballklubb eller løping på Altamila, så ønsker vi å være med på å legge til rette for gode nok rammer til aktiviteten.

Det er derimot ikke bare idretten som støttes opp gjennom “Sammen for byen”. Vi er også stolte sponsorer av kulturarrangementer i byen. For eksempel gjennom vår sponsing av ALTA LIVE, ønsker vi å bidra til et rikere kulturliv som engasjerer og inspirerer både innbyggere og besøkende. Vår støtte til kultur er en del av vår langsiktige visjon om å øke bolysten og skape et godt lokalsamfunn i Alta.Vi sponser også unge fremadstormende idrettsutøvere fra byen vår. Som Tim Pettersen, som har levert kruttsterke resultater på sykkelen, og tatt flere gull og sølv i NM sammenheng, og Elisabeth Håkonsen som har tatt råsterke og imponerende gull i både NM og VM som styrkeløfter.

Gjennom "Sammen for byen" ønsker vi å gjøre en forskjell. Ved å investere i byens idretts- og kulturliv, håper vi å bidra til en positiv utvikling og et sterkere samhold i Alta. Vi tror på kraften av fellesskap og engasjement, og vi er stolte av å være en pådriver for vekst og trivsel i vår vakre by. Vil du lese mer om “Sammen for byen”, og se alle idrettslag, enkeltutøvere og arrangementer som mottar sponsorstøtte fra oss? Da kan du trykke HER.


19 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page