top of page

Pressemelding - Oppstart for B8
Alta, 12. juni 2024


B8 Eiendom AS har gleden av å kunngjøre den offisielle oppstarten av byggeprosjektet B8, lokalisert i Alta sentrum. Prosjektet markerer starten på en spennende utvikling som vil tilføre store nye muligheter for næringslivet i Alta,  men også flere boliger til området.


Prosjektets fremdrift


Arbeidet med B8 er allerede i gang, med oppstartsdato satt til 12. juni. Inngjerdingsarbeidet er påbegynt, og området blir nå ryddet for å forberede til gravearbeidet som starter for fullt neste uke. Etter sommerferien vil betongarbeidet gå i gang, noe som markerer en viktig milepæl i prosjektets tidsplan.


Lokale aktører i sving


En rekke lokale aktører vil bidra til gjennomføringen av B8-prosjektet. Blant de involverte er blant annet Verte, Jaro, x5 Elektro, Rørentreprenør Dan Berg, Nitek og Pedersen Maskin, samt store deler av staben til Geir Svendsen Entreprenør. Disse samarbeidene sikrer at prosjektet får den nødvendige kompetansen og kvaliteten gjennom hele byggeprosessen.


Totalentreprenøren ser frem til prosjektet


Geir Svendsen Entreprenør vil være totalentreprenør for B8, og setter nå i gang med fullt trykk. Fredrik Svendsen, prosjektleder hos Geir Svendsen Entreprenør, uttrykker stor entusiasme for prosjektet:


"Vi er veldig glade for å være i gang med B8 og takker for tilliten. Byggetiden skal være effektiv, og vi ser frem til å levere et kjempefint prosjekt som vi er svært stolte av."


Også leiligheter for salg


I løpet av sommeren og høsten vil det bli lagt ut leiligheter på forhåndssalg. B8-prosjektet vil tilføre attraktive boliger med moderne fasiliteter i hjertet av Alta sentrum.


B8 Eiendom AS ser frem til en spennende byggeperiode, både for bolig og næringsdelen av prosjektet.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Fredrik Svendsen

Prosjektleder, Geir Svendsen Entreprenør

91763220

Jonas Aa. Haugen

Styreleder, B8 Eiendom AS

95908855


553 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page